Subscribe:

Wednesday, June 19, 2013

ឆា​គ្រឿង​សាច់គោ

*​គ្រឿងផ្សំ​
-​ខ្ទឹមបារាំង​កាត់​ជា​ដុំៗ ១០០​ក្រាម​
-​ខ្ទឹមស​កាត់​ជា​២ ១០០​ក្រាម​
-​ម្ទេស​ហា​វ៉ៃ កាត់​ជា​ដុំៗ ១០០​ក្រាម​
-​ម្នាស់​កាត់​ជា​ដុំៗ ១០០​ក្រាម​
-​ស្នៀតពោត​កាត់​ជា​ដុំៗ ១០០​ក្រាម​
-​ការ៉ុត​ហាន់​ជា​ចំណិត ១០០​ក្រាម​
-​ផ្កា​ខាត់ណា បៃតង​កាត់​ជា​ដុំៗ ១០០​ក្រាម​​បន្លែ​អាច​ជ្រើសរើស​តាម​ចំណង់​ចំណូលចិត្ត​

*​គ្រឿងផ្សំ​រសជាតិ​
-​ប្រេង​ខ្យង​
-​ប្រេង​ឆា​​

*វិធី​ធ្វើ​​
យក​ខ្ទះ​ចាក់​ប្រេងឆា​ឲ្យ​ក្តៅ ដាក់​បំពង​ខ្ទឹមស​ឲ្យ​ឈ្ងុយ រួច​ដាក់​បន្លែ​ទាំងអស់​ដែល​ស្រុះ​រួច​ចូល​ព្រម​គ្នា បន្ទាប់មក​ដាក់​ស្ករស​បន្តិច ប្រេង​ខ្យង ឆារ​ពី​បី​ត្រឡប់​ឲ្យ​ឆ្អិន​ល្មម កុំឲ្យ​រលួយ​ពេក តុ​ក​ឲ្យនៅ​ស្រួយ​បន្តិច ភ្លក់​មើល​ឲ្យ​ល្មម​ជា​ការ​ស្រេច​។​រូបមន្ត​បន្ថែម​ខ្ទឹម​បារាំង ម្ទេស​ហា​វ៉ៃ ម្នា​ស់ ស្នៀត​ពោត ការ៉ុត ផ្កា​ខាត់ណា​បៃតង យក​មក​ស្រុះទឹកក្តៅ​ឲ្យ​ឆ្អិន​បន្តិច ដាក់​ត្រាំ​ទឹក​ត្រជាក់ រួច​ស្រង់​ឲ្យ​ស្ងួត​ទឹក​ដើម្បី​ឲ្យ​បន្លែមើ​ល​ទៅ​ស្រស់​៕


0 comments:

Post a Comment